FITNESS

FITNESS

Clubul Aquaterra pune la dispoziția clienților săi un program de antrenamente fitnessîn grup, acesta fiind realizat de cei mai buni experți în domeniu. Sala de fitness este echipată cu toate cele necesare pentru practicarea activă a exercițiilor fizice. Abordarea individuală a fiecărui client și atenția acordată detaliilor în timpul orelor de fitness sunt punctele forte a echipei de antrenori. Abonamentele de fitness pot fi personalizate și adaptate după nevoile fiecărui client în funcție de nivelul de pregătire fizică a acestuia.

Bazinul

Bazinul

Bazinul de 25 de metri este destinat înotului activ. Antrenamentele în bazin contribuie la dezvoltarea și relaxarea corpului.

SPA

SPA

La Aquaterra OASIS CLub aveți posibilitatea să vă răsfățați pe măsură și să vă cufundați în atmosfera plăcută de liniște. Centru Spa vă pune la dispoziție toate tipurile de proceduri benefice pentru piele. Fiind clientul nostru, beneficiați de servicii de îngrijire corporală și spirituală la cel mai înalt nivel.  Spa centrul Aquaterra vă va uimi prin profesionalismul și abordarea individuală a personalului, iar starea de liniște și armonie nu o să vă părăsească în mult timp după vizita în centrul nostru.

Oasis Beauty

Oasis Beauty

Aquaterra Oasis Beauty Corner este cea mai bună alegere, atunci când doriți să fiți răsfățați cu adevărat. Scopul salonului de frumusețe este să vă accentueze frumusețea prin schimbarea look-ului după placul dvs. Calitatea înaltă a deservirii și echipamentul profesionist stau la dispoziția dvs. oricând. Suntem aici să vă împlinim visele și să vă arătăm o nouă perspectivă asupra frumuseții. În Aquaterra, procedurile de înfrumusețare devin momente de relaxare, iar atmosfera primitoare vă este garantată.

Aquaterra Sport School

Aquaterra Sport School

Școala de sport pentru copii Aquaterra oferă o gamă largă de activități sportive, creative și de dezvoltare pentru pici de orice vârstă. De la arte marțiale și gimnastică pentru copii până la petreceri interactive, toate stau la dispoziția micilor campioni care adoră să-și petreacă activ timpul liber. Iar bazinul pentru bebeluși este o adevărată descoperire pentru părinții care doresc să descopere limitele copilului său. O echipă de cei mai buni antrenori și profesori ai țării își îndeplinesc munca zilnic cu dedicație și profesionalism.

Star Kids

Star Kids

Education & Sport
Eldorado Terra Project

Aquaterra Lifestyle

Aquaterra Lifestyle

O revistă, menită să prezinte toate părțile vieții clubului Aquaterra, este o adevărată descoperire pentru membrii acestuia și nu numai. Ai oportunitatea să afli toate știrile actuale și detaliile interesante despre viața culturală ale rețelei de centre de Spa din Chișinău, hotele, fitness, etc. În filele acestei reviste vei găsi o mulțime de lucruri utile pentru tine, de la interviuri cu personalități marcante, care au fondat clubul, până la ultimele tendințe în materie de îngrijire corporală și sfaturi de la sportivii profesioniști.